Usluge

IT BSS Usluge

Jedna od najvećih snaga Adurus grupe su mogućnosti i iskustva zaposlenika. Naši stručnjaci su radili na kompleksnim projektima koji su sadržavali višestruke sustave integracije, te preslagivanje poslovnih procesa tijekom cijelog procesa do ‘’lansiranja’’ najnovijih proizvoda i tehnologija. Adurus grupa vrednuje ova znanja i iskustva. Stručnjaci i menadžeri naše tvrtke su spremni voditi bilo koji kompleksan projekt u BSS okruženju, pogotovo u industriji telekomunikacija. Mi smo u mogućnosti upotrijebiti i upravljati ovaj intelektualni kapital po cijelom svijetu. Rezultat je povezana zajednica profesionalaca, koji mogu stvoriti i podijeliti nova znanja za koje ne postoje barijere ni vremena ni prostora. Potencijalne koristi uključuju ponovno korištenje intelektualnog kapitala kako bi se smanjila vremena poslovnih ciklusa te se time izjednačila inovacija sa kreativnošću. Adurus grupi su također dostupni i profesionalci iz drugih tvrtki i područja djelovanja ukoliko to zahtjeva kompleksnost određenog projekta.

Naša tvrtka djeluje na način da poboljšava poslovne rezultate klijenata, kroz pružanje savjetodavnih usluga, te usluga implementacije i optimizacije ICT sustava koristeći najbolja i standardizirana poslovna i softverska rješenja.

Ciljevi nisu samo smanjiti razvoje troškove i smanjivanje vremena dolaska proizvoda na tržište, već i pomoć klijentima da stvore konkurentsku prednost na tržištu kroz korištenje inovativnih rješenja.

Adurus grupa usluge i koristi klijentima