Usluge

Pregled

Adurus grupa je pružatelj kompletnih poslovnih sistem integratorskih rješenja koja je sposobna preuzeti potpunu odgovornost za velike i kompleksne projekte. Naši su konzultanti naviknuli na rad u više disciplinarnom i kulturološki različitom okruženju. Naši eksperti za poslovne procese, softver arhitekti i tehnološki profesionalci rade skupa na osmišljavanju, razvoju i implementaciji jedinstvenih rješenja koja odgovaraju specifičnim zahtjevima klijenata.
Adurus grupa pruža savjetodavne usluge u različitim industrijama sa primarnim fokusom na telekomunikacije, turizam i Internet bazirani marketing. 
Efikasni procesi i procedure, visoko kvalitetna rješenja, moderna tehnologija, te standardizacija omogućuju osiguranje pouzdanih, kontroliranih i transparentnih poslovnih procesa uz najbolji omjer učinka cijene i korisnosti rješenja za naše klijente.
Jedinstveni splet poslovnih i tehnoloških znanja i iskustava se projicira na potrebe klijenata na visokozahtjevnim projektima, gdje poslovni ciljevi moraju biti ostvareni kroz korištenje naprednih ICT rješenja. Adurus grupa ostvaruje odlične rezultate na svim projektima gdje postoji značajna isprepletenost IT-a, odnosa s klijentima te marketinško-prodajnih aktivnosti.

Adurus grupa pozicioniranje usluga